+359 00000

Кои сме ние?

ЕОС Реклама е основана през далечната 1993 година от няколко ентусиасти, с желание да бъдат едни от първите на българския рекламен пазар. За повече от 20 години съществуване и многократно увеличаване на производствените мощности и услуги, успяхме да натрупаме опит и да докажем, че са нужни повече от добри идеи, за да бъдеш успешен в бизнеса.

Ние от ЕОС Реклама сме специализирани преди всичко в проектирането и производството на външна реклама и визуална комуникация и можем да се похвалим с над 300 цялостно реализирани обекта от дизайна до монтажа в цяла България.

В какво вярваме:

Всеки успешен бизнес изисква всеотдайността на всички участници в него. Само креативните идеи, коректността и правилния подход могат да напрвят печеливша една компания в конкурентна среда. В ЕОС Реклама непрекъснато работим за това да помогнем на Вашия бизнес да бъде печеливш.Ние мислим дългосрочно и в перспектива, и се радваме на много постоянни клиенти, останали доволни и верни през годините.

Ние вярваме напълно в нашата марка, в нашата работа и професионално отношение и това е, което ни е довело до позициите, на които се радваме днес. След толкова много години в рекламния бранш и въпреки натрупания опит, ние никога не сме достатъчно доволни и продължаваме да подобряваме нашите услуги и продукти.